O KOLAČIĆIMA (COOKIES) NA INTERNET STRANICI PIK-VINKOVCI

Što su kolačići

Kolačić (cookie – u daljnjem tekstu: „kolačić/i“) predstavlja informaciju koja se pohranjuje na Vaše računalo od strane Internet stranice koju posjećujete. Kolačići obično spremaju Vaše postavke te postavke za Internet stranicu, a kao što su preferirani jezik ili adresa. Nakon što naknadno opet posjetite istu Internet stranicu, Internet preglednik povratno odašilje kolačiće koji pripadaju toj Internet stranici. Time se omogućava Internet stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

 

Koja je svrha kolačića

Kako bi se osigurao pravilan rad Internet stranicama daljnja unapređenja te poboljšanja Vaših iskustava u pregledavanju, Internet stranica na Vaše računalo pohranjuje malenu količinu informacija (kolačiće).

 

Koje informacije kolačići mogu pohranjivati?

Kolačići mogu pohranjivati širok raspon podataka, uključujući i dio osobnih podataka. Ti podaci mogu biti spremljeni jedino ukoliko Vi to omogućite. Naime, web stranice ne mogu dobiti pristup podacima koje im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na

Vašem računalu.

 

Korištenje kolačića na www.pik-vinkovci.hr

Internet stranica PIK-VINKOVCI koriste kolačiće kako bi Vam se omogućilo što bolje korisničko iskustvo, a iste upotrebljava u svrhu praćenja statističke posjećenosti web stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web stranice i pri tome koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.

 

Kako onemogučiti kolačiće

Ukoliko želite onemogućiti da navedeni servis sprema kolačiće, to možete učiniti na sljedećoj poveznici https://tools.google.com/dlpage/gaoptout (Google Analytics Opt-out Browser Add-on).

 

Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni dostupne su na:   www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

 

 

 

 

 

PIK VINKOVCI plus d.o.o.

M. Gupca 130
32100 Vinkovci

(032) 339 730

(032) 363 162

pik-vinkovci@pik-vinkovci.hr

Spremi
Prilagodi postavke
Da bi naša stranica funkcionirala i kako bismo mogli unaprijeđivati svoje usluge, koristimo kolačiće: nužne i analitičke. Klikom na Prilagodi postavke možete postaviti njivoa ogrnaičenja. Više informacija potražite u našoj Izjavi o kolačičima.
Prihvati sve
Odbaci sve!
Više...
Analytics
Alati koji se koriste za analizu podataka kako bi se izmjerila učinkovitost web-mjesta i razumjeli kako ona funkcionira.
Google Analytics
Prihvati
Odbaci sve