DOKUMENTI

PIK-VINKOVCI plus d.o.o je u stopostotnom vlasništvu Fortenova Grupa d.d.
Informacije namijenjene investicijskoj javnosti vezane uz PIK-VINKOVCI d.d. koje se odnose na razdoblje prije datuma početka provedbe (1. travnja 2019.) nagodbe vjerovnika u postupku izvanredne uprave nad Agrokor d.d. i njegovim ovisnim i povezanim društvima, mogu se pronaći na stranicama Agrokora d.d.

Pravilnik, 02.01.2020.

Dana 02.01.2020. godine stupa na snagu pravilnik o postupku unutarnjeg prijavljivanja i rješavanju nepravilnosti i imenovanju povjerljive osobe za potrebe PIK VINKOVCI plus d.o.o. Ovaj dokument definira tijek postupanja u slučaju uočavanja ili prijave sumnje u nepravilnosti i počinjene nepravilnosti od strane radnika Društva.

Vinkovci, 01.04.2019.

Obavijest za potrošače, javnost i ostale zainteresirane osobe


Obavještavamo potrošače, javnost i ostale zainteresirane osobe u vezi ambalaže koja se koristi u poslovanju s hranom i neprehrambenim proizvodima (obuća, tekstil, niskonaponska oprema i strojevi i dr. relevantni proizvodi), a na kojoj ambalaži je navedena tvrtka PIK-VINKOVCI d.d., društvo PIK-VINKOVCI plus d.o.o. preuzima sve zakonske obveze i odgovornosti, uključujući i one u pogledu kvalitete hrane i zaštite potrošača, u istoj mjeri kao što bi to bilo obvezno i odgovorno društvo PIK-VINKOVCI d.d.